Термоизолиращо крило с пълнеж от пожароустойчива минерална вата с обемна плътност 120kg/m3 и клас по реакция на огън А1. Два пасивни шипа от страна на пантите. Усилена носеща ъглова каса с дебелина от 1.5mm с термонабъбващо уплътнение 28X2mm от всички страни. Обратимо крило. По време на монтаж се определя отварянето – ляво или дясно. Покритие: Горещо поцинковани каса и крило, боядисани в RAL 7035. На вратата може да се сложи и остъкление с различни размери. Широчина на пожароустойчива врата: 800мм, 900мм, 1000мм, 1100мм, 1200мм или 1300мм / Височина на пожароустойчива врата: 2050мм или 2150мм / Пожароустойчивост: EI 60 мин. или EI 120 мин.

Комплекта включва:

Крило:
Дебелина 55 mm.
Изработено от горещо поцинкована ламарина с дебелина 1 mm.
Обратимо крило. Може да се използва вратата като лява и дясна.
Четиристранен фалц.
Каса:
Ъглова каса с дебелина 1.5 mm. 
Лесно отстраняващ се долен праг.
Термо-набъбваща уплътнителна лента.
Крепежни планки за лесен монтаж.
Покритие:
Крило и каса от поцинкована ламарина, покрити с прахово покритие в RAL 7035. Боята, която се нанася върху метала е висококачествен полимер/епокси полиестер/. Защитава метала от корозия и предава естетически външен вид на изделията.
Дебелината на полученото покритие е от 80мкм ÷ 130 мкм. Контрол за дебелина на покритието се прави с уред „Dry Film Thickness Gauges“
Брава:
Пожароустойчива брава в комплект със секретен патрон с 3 ключа.
Дръжки:
Пожароустойчиви обли дръжки.
Панти:
Пружинни 2D регулируеми панти, осигуряващи изискването за самозатваряне на вратата.
Пасивни шипове:
3 бр. пасивни шипове.

Цена за монтаж - 80лв.

Цената на вратата е според размера и желаната степен на пожароустойчивост. Обадете се за допълнителна информация или пишете на посочените е-майл адреси. ПУВ: на склад и доставка до 7дни.

Цени за противопожарни врати с включен ДДС